قطب علمی پژوهشهای بنیادین در مهندسی سازه- دامنه کار
دامنه کار

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها

گرچه دامنه فعالیت‌‌ها و اقدامات مرتبط با سازه‌ها می‌تواند بسیار گسترده و وسیع باشد، لیکن، با عنایت به اهداف کلان و خرد مطرح شده در این پیشنهاد از یک سو، و توانمندی‌های بالقوه و زمینه‌های تخصصی و پیشینه تحقیقاتی همکاران اصلی گروه و مهمتر از همه سمت و سوی تحولات علمی‌جهانی و ضرورت هماهنگ کردن آنها با نیازهای عمرانی کشور بخصوص در بعد سازه‌ها از سوی دیگر، سبب اعمال محدودیت‌های خاص در ترسیم دورنمای دامنه کار گروه گردیده است. لذا در دامنه کار گروه مواردی بیشتر مورد نظر قرار گرفته است که ضمن هماهنگی با اهداف خرد و کلان ترسیم شده و ضمن هماهنگ بودن با نیازهای صنعت، همسویی و تطابق قابل قبولی نیز با تخصص‌ها و زمینه‌های پژوهشی پژوهشگران تشکیل دهنده اعضاء قطب علمی‌پژوهش‌های بنیادین در مهندسی سازه داشته و با استراتژی درازمدت سازمان (دانشگاه علم و صنعت) و موضوعات استراتژیک تهیه شده دانشکده عمران، هماهنگی داشته و بستری مناسب برای جذب دیگر نیروهای توانمند را در اطراف هسته فراهم سازد. فقط در این صورت است که می‌توان به دوام و بقاء و گسترش فعالیت‌های هدفمند و جهت‌دار این گروه علمی، رشته تحقیقاتی و دسترسی به اهداف پیش‌بینی شده تسهیل و میسور گردد. لذا دامنه کار ترسیمی‌برای گروه در سه محور اصلی است که:

  • هم با تخصص همکاران اصلی برنامه سازگار است.

  • هم با روند و جهت رشته تکنولوژی در محیط سازه‌ها همسو است و لذا می‌تواند سهم ما را در تولید دانش افزایش دهد.
  • هم با مزیت‌های شناخته شده گروه همراستا است و در ضمن سهم تهدیدها و نقاط ضعف در آنها اندک است.
  • هم نتایج برنامه می‌تواند پاسخگوی درصد قابل توجهی از نیازهای صنعت بوده، و بهبود بهره‌وری از منابع انسانی و طبیعی را تضمین نماید.

دو محور اصلی پژوهش‌های مربوط به مهندسی سازه و پژوهش‌های مربوط به مهندسی زلزله به زیر محورهای متعددی خرد شده است که نقاط آغازین فعالیت گروه را تشکیل داده است. نمودار زیر دامنه کار پیشنهادی گروه را به طور وضوح نشان می‌دهد.

     

نشانی مطلب در وبگاه قطب علمی پژوهشهای بنیادین در مهندسی سازه:
http://idea.iust.ac.ir/find-57.8704.12455.fa.html
برگشت به اصل مطلب